Despre noi

Cu o prezență în lumea terapiilor naturale și a nutriției începând din 2012, ne-am dedicat aducerii sănătății în viața dumneavoastră.

Misiunea noastră este de a promova și de a facilita abordarea holistică, în care corpul, mintea și spiritul sunt în armonie. Cu o echipă de terapeuți specializați și experți în nutriție, vă oferim soluții personalizate pentru a vă ajuta să vă recâștigați vitalitatea și sănătatea.

Suntem dedicați explorării și aplicării terapiilor naturale pentru a trata și preveni diverse afecțiuni. Prin intermediul consultanței individualizate vă ajutăm să găsiți soluții naturale pentru problemele de sănătate cu care vă confruntați.

Nutriția este un pilon esențial al sănătății, vă oferim ghidare pentru a vă crea un plan alimentar echilibrat, adaptat nevoilor dumneavoastră specifice.

Ne angajăm să vă oferim îngrijire de înaltă calitate și să vă sprijinim în călătoria dumneavoastră către sănătatea optimă și bucuria de a trăi. Suntem locul unde găsiți resurse și expertiză pentru a vă atinge obiectivele de sănătate și a vă bucura de o viață frumoasă și echilibrată.

Echipa noastră

Avem medici și terapeuți permanenți, cât și contracte de colaborare cu mulți alții. Dintre cei permanenți menționăm:

 

4.9 (133)

Centrul de Sănătate și Terapii Naturale RemediiNaturiste
Str. Traian 139-141, Sector 2, București

Telefon programări: 0723691109