Completați acum formularul și primiți până la 9:30am pe email și telefon informațiile terapeutice gratuite despre angină (amigdalită) și rețeta de tratament eficient pentru această afecțiune!
Angina (amigdalita) se referă la inflamarea amigdalelor, cel mai adesea, ca urmare a contactării unei infecţii. Cele mai frecvente simptome sunt: durere în gât, cefalee, febră, frisoane sau ganglioni dureroşi şi măriţi în volum, în regiunea capului şi gâtului. Alte simptome importante ale amigdalitelor sunt: dificultate sau imposibilitate de înghiţire a alimentelor, jenă respiratorie, modificare sau pierdere a vocii, stare generală de rău. Poate să apară şi congestie nazală. Angina(amigdalita) poate fi neinfecţioasă, produsă de unii factori fizici (băuturi reci, alimente foarte reci/fierbinţi, curent), care produc o iritaţie la nivelul mucoasei. Astăzi tratamentul pentru angină (amigdalită) este cu adevărat eficace! Amigdalele se află aşezate la baza gâtului, de o parte şi de alta a limbii. Mai sus de amigdale, în spatele nasului, se află polipii nazali, care până la vârsta de 3-4 ani când copiii îşi formează sistemul imunitar, sunt măriţi. Apoi polipii nu mai cresc. Amigdalele şi polipii sunt alcătuite din ţesut limfoid care apără organismul, acţionând ca un filtru care nu lasă să treacă bacteriile (streptococi) şi viruşii. Angină (Amigdalită) Remedii Naturiste, Tratament Angină (Amigdalită). Amigdalele constituie prima barieră de apărare contra infecţiilor aparatului respirator. Ele conţin limfocite care au rol în menţinerea imunităţii organismului. Amigdalita constă în inflamaţia amigdalelor. Este produsă cel mai des de infecţii virale, dar poate fi provocată şi de bacterii precum streptococi sau stafilococi. Amigdalita acută se caracterizează prin dureri mari la înghiţire, temperatură ridicată, dureri de cap şi musculare etc. Local se observă congestia mucoasei faringiene, amigdalele sunt mărite şi acoperite cu puncte albicioase purulente care se pot mări formând o pseudomembrană alb-gălbuie care acoperă toată suprafaţa amigdalei, nedepăşind marginile ei. Aşa se deosebeşte de angina difterică la care pseudo-membranele depăşesc amigdalele. Eventual pot fi măriţi şi nodulii limfatici submandibulari care au şi ei rol imunitar. Amigdalita netratată poate da complicaţii cum ar fi infecţii cronice ale urechii, otite, scăderea auzului, infecţii ale sinusurilor etc. Amigdalita cronică apare în urma puseurilor repetate de amigdalită acută. Boala este discretă, cu o uşoară jenă la deglutiţie, cu înţepături spre ureche, uneori tuse seacă, subfebrilităţi etc. Prin puroiul ce-l conţin pot fi sursa unor infecţii la încheieturi, inimă, rinichi etc. Medicii recomandă operaţia. Durerile de gât se vor trata cu multă atenţie deoarece, dacă stafilococul sau streptococul nu este distrus, poate trece în sânge (apar reumatism, complicaţii cardiace sau renale). Eventual consultaţi şi medicul după caz, faceţi exudat faringian ca să vedeţi existenţa stafilococului etc.
4,9 (133)
-
Marius Helmestean
Recomand! Sunt foarte bucuros că v-am găsit, am urmat indicațiile dumneavoastră si chiar pot să spun că am scăpat definitiv de această problemă cu care mă confruntam de peste 2 ani.
Like 126 -
Cristina Deceanu
Da, confirm, cei de la Centrul RemediiNaturiste sunt foarte priceputi, profesionisti adevarati, mi-au fost de mare ajutor. Multumesc!
Like 16 -
Gabriela Enea
Multumesc din suflet! Tratamentul isi face treaba de minune. Multa sanatate va doresc!
Like 17 -
Raluca Rechisan
Am nascut acum 5 luni si ma confrunt acum cu aceasta problema. Eu alaptez si as dori sa alaptez in continuare dar as dori sa primesc reteta. 😔Am 77 kg 😥 .
Like 1