Completați acum formularul și primiți pe email și telefon informațiile terapeutice gratuite despre ateromatoză și rețeta de tratament eficient pentru această afecțiune!
Ateromatoza este un proces complex, caracterizat prin depunerea lentă şi progresivă pe pereţii arterelor a colesterolului şi a sărurilor de calciu, sub forma unor plăci, denumite ateroame. Cu timpul arterele îşi pierd elasticitatea şi îşi îngustează lumenul. Cauzele acestei afecţiuni sunt numeroase: sedentarismul, alimentaţia neechilibrată (bogată în grăsimi şi glucide), abuzul de alcool, de cafea, de tutun, stările repetate şi prelungite de stres. Un alt factor este vârsta înaintată, deoarece apar leziuni de îmbătrânire a organismului, în general. Astăzi tratamentul pentru ateromatoză este cu adevărat eficace! Pentru buna funcţionare a inimii sunt necesare colesterol de bună calitate (HDL) şi lecitină. Cantitatea de colesterol este reglată de lecitină, care, peste un anumit prag însă, poate deveni nocivă. Prin fierberea hranei, enzimele lecitinei sunt distruse şi astfel se pierde capacitatea acesteia de a ţine sub control nivelul colesterolului. Colesterolul se acumulează în sânge. Nivelul lui devine ridicat dacă se consumă multe prăjituri, aluaturi, grăsimi, prăjeli în ulei. Ateromatoză Remedii Naturiste, Tratament Ateromatoză. Surplusul de colesterol se depune pe pereţii arterelor sub formă de plăci (ateroame). Astfel este îngreunată circulaţia sangvină şi apare hipertensiunea. Muşchii inimii nu mai sunt irigaţi suficient de arterele coronariene, care se înfundă şi provoacă angina pectorală. De pe pereţii arterelor se poate desprinde un aterom care, în cel mai fericit caz, se dizolvă în circuitul sangvin. În cel mai nefericit caz, blocarea arterei produce infarctul. De asemenea, colesterolul depus excesiv în artere determină ruperea vaselor de sânge. La fel se întâmplă şi în cazul varicelor. Cardiacii trebuie să evite: carnea, grăsimile, untul, zahărul rafinat, uleiul fabricat prin presare la cald, pâinea albă şi sarea. Alimente precum ouăle şi laptele fiert pot cauza boala. De aceea este bine ca gălbenuşul de ou să fie consumat crud, deoarece conţine şi o anumită cantitate de lecitină, care anihilează colesterolul. Lecitina îşi pierde puterea de a acţiona la peste 50°C. La scoaterea untului din lapte, lecitina rămâne în zer, iar untul va conţine colesterol în exces. De aceea, untul va fi evitat de cardiaci. Smântâna sau laptele pasteurizat îşi pierd valoarea nutritivă, de aceea se recomandă să se consume crude. Pentru funcţionarea normală a inimii intervin atât glandele cu secreţie internă, cât şi organele cu rol de filtrare a sângelui. Astfel, secreţia glandei tiroide controlează ritmul bătăilor inimii. Când tiroida este hiperactivă, suprarenalele sunt hipoactive (subactive), dar o stimulare psihică poate aduce organismul la normal. Dacă se produce un atac al inimii datorită toxicităţii sau unui şoc chimic sau nervos, are loc o creştere bruscă a secreţiei suprarenalelor, iar inima este pusă la grea încercare dacă ficatul şi rinichii, cu funcţia lor de filtrare a sângelui, nu reuşesc să dezintoxice organismul.
4.9 (868)
-
Marius Helmestean
Recomand! Sunt foarte bucuros că v-am găsit, am urmat indicațiile dumneavoastră si chiar pot să spun că am scăpat definitiv de această problemă cu care mă confruntam de peste 2 ani.
Like 126 -
Cristina Deceanu
Da, confirm, cei de la Centrul RemediiNaturiste sunt foarte priceputi, profesionisti adevarati, mi-au fost de mare ajutor. Multumesc!
Like 16 -
Gabriela Enea
Multumesc din suflet! Tratamentul isi face treaba de minune. Multa sanatate va doresc!
Like 17 -
Raluca Rechisan
Am nascut acum 5 luni si ma confrunt acum cu aceasta problema. Eu alaptez si as dori sa alaptez in continuare dar as dori sa primesc reteta. 😔Am 77 kg 😥 .
Like 1