Completați acum formularul și primiți pe email și telefon informațiile terapeutice gratuite despre hiperuricemie/acid uric crescut și rețeta de tratament eficient pentru această afecțiune!
Hiperuricemia reprezintă creșterea acidului uric in sânge. Acasta se asociază frecvent cu alte comorbidități ca sindromul metabolic, bolile renale, bolile cardiovasculare și artroza. Hiperuricemia se asociază în cadrul sindromului metabolic cu hipertensiunea arterială, hipercolesterolemia, diabetul zaharat. Persoanele cu acid uric crescut au risc semnificativ de a dezvolta boli cardiovasculare precum boala cardiacă ischemica. Pâna la 47% din pacienții cu hiperuricemie prezintă și hipertensiune arterială. Astăzi tratamentul pentru hiperuricemie este cu adevărat eficace! Guta este o afecțiune cronică ce semnifică acidul uric crescut în sânge timp îndelungat, peste pragul maxim de 6,8 mg/dl , cu depunerea acestuia în diverse organe și sisteme, cu efecte negative majore și ireversibile asupra acestora. Cele mai frecvente cauze de creștere a acidului uric rezultând hiperuricemie și in final, guta sunt: psoriazisul, înaintarea în varstă cu reducerea funcției renale, insuficiența renală cronică, leucemiile, limfoamele, cancerele, transmiterea genetica, sexul masculin, artroza, consumul de carne în exces, consumul de alcool și băuturi răcoritoare îndulcite cu fructoză sau zahăr, colesterolul crescut, obezitatea, medicamentele (ca diureticele și cele tiazidice, aspirina, ciclosporina, citostaticele etc.) Există o relație strânsa intre acidul uric crescut și bolile cardiovasculare, astfel încât, pâna la 74% din pacienții cu gută prezintă hipertensiune arterială. De asemenea, au fost demonstrate nivele crescute de acid uric la nivelul plăcii aterosclerotice, existând o asociere strânsă între nivelul crescut de acid uric și ateroscleroza, boala arterelor periferice, insuficiența cardiacă, bolile cerebrovasculare și diabetul zaharat. Acidul uric crescut timp îndelungat afectează și funcția renală, acesta se depune în rinichi ducând la 20% din persoanele cu gută pana la insuficiență renală cronică, în etapa finală a acesteia fiind necesara dializa. În cazul nefropatiei acute prin acid uric ce apare de exemplu în tratamentul cu citostatice, radioterapie sau la pacienții cu leucemii acute poate apărea și insuficiența renală acută. Acidul uric se depune și în țesuturi ca articulații, structuri periarticulare, oase și piele ducând la apariția tofilor gutoți, în cele din urmă distrugând articulațiile cu pierderea funcției, apariția anchilozei, compresii pe structurile învecinate.

4,9 (133)
-
Marius Helmestean
Recomand! Sunt foarte bucuros că v-am găsit, am urmat indicațiile dumneavoastră si chiar pot să spun că am scăpat definitiv de această problemă cu care mă confruntam de peste 2 ani.
Like 126 -
Cristina Deceanu
Da, confirm, cei de la Centrul RemediiNaturiste sunt foarte priceputi, profesionisti adevarati, mi-au fost de mare ajutor. Multumesc!
Like 16 -
Gabriela Enea
Multumesc din suflet! Tratamentul isi face treaba de minune. Multa sanatate va doresc!
Like 17 -
Raluca Rechisan
Am nascut acum 5 luni si ma confrunt acum cu aceasta problema. Eu alaptez si as dori sa alaptez in continuare dar as dori sa primesc reteta. 😔Am 77 kg 😥 .
Like 1