Completați acum formularul și primiți pe email și telefon informațiile terapeutice gratuite despre nefrită și rețeta de tratament eficient pentru această afecțiune!
Nefrita este un grup de boli renale inflamatorii care afectează aparatul glomerular. Nefrita poate fi difuză (afectând complet glomerulii) și focală (cu focare inflamatorii separate). Nefrita difuză este mai periculoasă pentru sănătatea umană. Poate apărea în forme acute și cronice. Cu nefrită, sunt afectate sistemele de calice renal, tubulii, glomerulii și vasele de sânge ale acestora. Inflamația rinichilor poate apărea atât independent, cât și ca o complicație a diferitelor boli. Cel mai adesea, femeile sunt susceptibile la inflamația rinichilor. Astăzi tratamentul pentru nefrită este cu adevărat eficace! Nefrita se manifestă cu edeme la mâini şi la picioare, scăderea cantităţii de urină, apare albumină, sânge, creşterea azotului, uree, hipertensiune. Survine la 14-21 de zile după o infecţie provocată de streptococ, stafilococ sau pneumococ. Infecţia poate fi dată şi de colibacili, proteus. Apare după septicemii, otite, sinuzite, angine, scarlatine, furuncule, tulburări intestinale. Germenii se fixează pe rinichi datorită unei cauze generale: diabet, avitaminoză sau datorită unei staze urinare (piatră). Se produce inflamaţia rinichilor şi datorită hidraţilor de C sub formă de grăsimi sau zahăr. Urina devine roşie şi se instalează edemul, mai întâi la pleoape, faţă, apoi la picioare. Tensiunea creşte. Afecţiunile genitale sau urinare stau la baza pielonefritelor. Sarcina constituie un factor favorizant al pielonefritelor (inflamaţia bazinetului renal + inflamaţia rinichilor datorită microbilor ajunşi în interstiţiul renal). Se va sta în repaus, regimul alimentar va fi hidric, cu puţină sare; se va îndepărta infecţia şi factorii favorizanţi. Cel mai adesea inflamarea rinichiului se face cu lezarea glomerulului – glomerulonefrite – şi a tubului urinifer – tubulo-nefrite –, după o amigdalită, scarlatină, granulom dentar sau piodermită. După o slăbiciune generală, urmează eliminarea unor cantităţi mari sau foarte mici (oligurie) de urină. În final se poate ajunge la insuficienţă renală, când rinichii nu mai pot detoxifia organismul. La analiza urinei apare hematurie, sunt prezente globule albe şi roşii, albumină şi cilindri hialini, granulomatoşi, creştere de uree în sânge, acid uric, creatinină, fosfor şi o densitate foarte scăzută ce relevă incapacitatea rinichilor de a concentra urina. În formele cronice de pielonefrite, durerile lombare, tulburările de micţiune apar doar la 50% dintre cazuri.
4.9 (868)
-
Marius Helmestean
Recomand! Sunt foarte bucuros că v-am găsit, am urmat indicațiile dumneavoastră si chiar pot să spun că am scăpat definitiv de această problemă cu care mă confruntam de peste 2 ani.
Like 126 -
Cristina Deceanu
Da, confirm, cei de la Centrul RemediiNaturiste sunt foarte priceputi, profesionisti adevarati, mi-au fost de mare ajutor. Multumesc!
Like 16 -
Gabriela Enea
Multumesc din suflet! Tratamentul isi face treaba de minune. Multa sanatate va doresc!
Like 17 -
Raluca Rechisan
Am nascut acum 5 luni si ma confrunt acum cu aceasta problema. Eu alaptez si as dori sa alaptez in continuare dar as dori sa primesc reteta. 😔Am 77 kg 😥 .
Like 1