Stimuleaza pofta de mancare si creste rezistenta organismului
Descriere
Ceaiul de maces – un adevarat depozit de vitamina C si o sursa importanta de antioxidanti – contine substante biologic active cu valoare nutritiva deosebita pentru organismul uman. Datorita continutului ridicat in vitamina C si acid dehidroascorbic, ceaiul de maces joaca un rol important in procesele de oxidoreducere, in respiratia celulara, de incetinire a proceselor de degenerare tisulara datorita actiunii nocive a radicalilor liberi;
prin prezenta în special a vitaminei P contribuie la mentinerea normala a permeabilitatii si elasticitatii capilarelor, mareste rezistenta acestora si duce la normalizarea circulatiei sanguine. Bogatia de substante bioactive antioxidante, actiunea de potentare antivirala a interferonului il face deosebit de eficace pentru stimularea imunitatii.
prin prezenta în special a vitaminei P contribuie la mentinerea normala a permeabilitatii si elasticitatii capilarelor, mareste rezistenta acestora si duce la normalizarea circulatiei sanguine. Bogatia de substante bioactive antioxidante, actiunea de potentare antivirala a interferonului il face deosebit de eficace pentru stimularea imunitatii.
Ambalare:
Cutie carton
Compozitie:
pulbere din fructe de maces – 0.75g pulbere din frunze si flori de maces – 0.75g
Efecte:
suprasolicitare fizica efort intelectual anxietate nevroza convalescenta dupa boli infectioase raceli febra stimuleaza pofta de mancare creste rezistenta organismului
Administrare:
Prin infuzare din 1-2 plicuri x 1.5 g la 250 ml apa fierbinte timp de 10-15 minute. Se foloseste sub forma de infuzie calda sau rece, indulcita, de 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie, in cure de lunga durata; este benefic in special primavara si în sezonul rece.
Vrac/Doze:
Doze
Diviziuni:
25
Informații suplimentare
Categorie Afecțiuni | Antioxidanti naturali |
---|---|
Brand | HOFIGAL |