Remediu Adenopatie/Inflamatia Ganglionilor Limfatici Tratament Naturist – Adenopatie/Inflamatia Ganglionilor Limfatici Remedii Naturiste

Joi, 29 Februarie 2024

Completați acum formularul și primiți pe email și telefon informațiile terapeutice gratuite despre inflamația ganglionilor limfatici / adenopatie și rețeta de tratament eficient pentru această afecțiune!

  • Completați a@a.com dacă nu aveți email
  • Veți primi un SMS când este gata aici

Adenopatia, sau limfadenopatia mai corect, reprezintă afectarea nodulilor limfatici, manifestată prin creşterea în dimensiuni a acestora. Nodulii limfatici, alături de splină, amigdale, adenoide şi plăcile Peyer reprezintă centre imune înalt specializate. Acestea filtrează antigenele din fluidul extracelular. Astăzi tratamentul pentru adenopatie/inflamația ganglionilor limfactici este cu adevărat eficace! Ganglionii sunt formaţiuni cât un bob de orez sau alteori cât o măslină amplasaţi în mai multe locuri în organism. Există: ganglioni limfatici, aflaţi de-a lungul vaselor limfatice sau în locul unde se unesc mai multe vase (gât, subaxilă, regiunea inghinală); ganglioni nervoşi, aflaţi pe traiectul unor nervi sau în centrii nervoşi. În foliculii ganglionilor limfatici se face o filtrare a limfei. Aici sunt oprite leucocitele încărcate cu bacterii care vor fi digerate de către macrofage. Când există prea multe leucocite încărcate cu bacterii moarte, ganglionii se măresc, devin tari şi dureroşi (limfadenite). Adenopatie/Inflamatia Ganglionilor Limfatici Remedii Naturiste, Tratament Adenopatie. Dacă infecţia este de lungă durată (de exemplu: amigdalele) atunci ganglionii devin focare de infecţie, vărsând produsele toxice permanent în sânge. În cazul cancerului, procesul este diferit, deşi ganglionii cresc şi de această dată în volum, la mărimea unor măsline sau mandarine. Mai des, mărirea ganglionilor se produce în caz de înţepături de insecte, boli infecţioase ca pojar, scarlatină, rubeolă, vărsat de vânt, gripă, amigdalită, faringită cu streptococ, infecţii ale urechilor (oreion), cavităţii bucale, capului, abces, mononucleoză, sifilis, boala Lyme, cancer, SIDA etc. În cazul inflamaţiei ganglionilor limfatici, sunt necesare vitamina D (din ulei de peşte, cure heliomarine) şi o alimentaţie sănătoasă bazată pe legume, spanac, fructe, brânză de vaci, ouă, produse apicole (propolis, lăptişor de matcă, polen), drojdie de bere (cure de 1 lună cu pauză 1 săptămână) şi mult peşte.

 

4,9 (133)

136 Comentarii

 

 

Nou! Dieta de Slăbire Fără Înfometare de la nutriționistul nostru, aici.

De la Nutriționist

Dieta Fără Înfometare >>