Remediu Aerocolie/Balonări, Colici gastrice sau Intestinale Tratament Naturist – Balonări, Colici gastrice sau Intestinale/Aerocolie Remedii Naturiste

Joi, 29 Februarie 2024

Completați acum formularul și primiți pe email și telefon informațiile terapeutice gratuite despre balonări, colici gastrice sau intestinale / aerocolie și rețeta de tratament eficient pentru această afecțiune!

  • Completați a@a.com dacă nu aveți email
  • Veți primi un SMS când este gata aici

Aerocolia se întâlneşte frecvent la persoanele care nu respectă un regim alimentar adecvat metabolismului lor. Hrana abundentă şi neadecvată duce la o suprasolicitare a organelor de digestie producând în final aerocolie şi efectele ei nedorite. Astăzi tratamentul pentru balonări, colici gastrice sau intestinale/aerocolie este cu adevărat eficace! Aerocolia este o acumulare excesivă de gaze în tubul digestiv care poate cauza o serie de simptome neplăcute: eructaţii, distensie, balonare şi dureri abdominale. De cele mai multe ori, aerocolia se datorează unei alimentaţii inadecvate, în care: – fie există un exces de alimente care produc gaze (băuturi acidulate carbo-gazoase, sau exces de fructe crude ori sucuri de fructe, ori combinaţii de alimente), – fie condiţiile de alimentaţie sunt impropriimănâncă prea repede, fără să mestece bine şi atunci nu are loc digestia bucală, vorbeşte prea mult în timpul mesei şi înghite prea mult aer – se ia masa la ore nepotrivite – cum se întâmplă la nunţi, la care se mănâncă sarmale la 3 sau 4 noaptea – fie se combină obiceiuri dăunătoare cu alimentaţie necorespunzătoare (fumat, alcool, cafea în exces, cu mâncare tip fast-food, care accentuează flora intestinală de putrefacţie din intestin) şi eventual răspunsul la telefonul mobil în timpul mesei. Balonări, Colici gastrice sau Intestinale/Aerocolie Remedii Naturiste, Tratament Balonări, Colici gastrice sau Intestinale/Aerocolie. Aşadar, prima măsură naturală ce poate fi luată în caz de aerocolie deranjantă este supravegherea alimentaţiei, respectarea unui orar fiziologic alimentar (cu 2 sau 3 mese zilnice, ultima fiind servită cu măcar 3 ore înainte de culcare), mestecatul bine şi cu gura închisă şi consumul unor alimente bine preparate, echilibrate din punct de vedere al conţinutului, nutritive şi energizante.

 

4,9 (133)

136 Comentarii

 

 

Nou! Dieta de Slăbire Fără Înfometare de la nutriționistul nostru, aici.

De la Nutriționist

Dieta Fără Înfometare >>