Completați acum formularul și primiți până la 9:30am pe email și telefon informațiile terapeutice gratuite despre bronșita acută și rețeta de tratament eficient pentru această afecțiune!
Bronsita acută este o boală inflamatoare a căilor respiratorii, caracterizată printr-un sindrom bronşic acut cu evoluţie de scurtă durată, nefiind însoţit de modificări radiologice. Când apare, căile respiratorii se inflamează producând mai multă secreţie ca de obicei. Inflamaţia împreună cu mucusul produs obstrucţionează respiraţia. Bronşita este de obicei cauzată de acelaşi virus ca şi guturaiul. Virusul atacă mucoasa arborelui bronşic provocându-i răni. Corpul luptă în mod normal cu virusul, dar în tot acest timp mucoasa se inflamează mai mult şi produce mai multă secreţie. Corpului îi este necesar un anumit timp pentru a repara stricăciunile provocate, iar în această perioadă de refacere este posibil să tuşiţi şi să aveţi o respiraţie îngreunată. La fumători perioada de refacere durează mai mult. Astăzi tratamentul pentru bronșita este cu adevărat eficace! Deci, bronşita este o inflamaţie a mucoasei bronşice produsă de infecţii microbiene şi însoţeşte de obicei traheita. Se manifestă cu tuse cu expectoraţie de obicei muco-purulentă, cu sau fără febră. Repetate şi neglijate, se poate transforma în bronşită cronică, bronşiectazie, scleroză pulmonară, insuficienţă cardiacă. Bronşita cronică are forme mai atenuate, dar de lungă durată. Culoarea sputei ne indică stadiul bronşitei. La începutul bronşitei este albă, apoi în faza de coacere devine galben-verzuie. Bronșita acută Remedii Naturiste, Tratament Bronșita acută. O urmare a bronşitei cronice supurate (infectarea puternică a arborelui bronşic cu microbi) este bronşiectazia, când din cauza unei hipersecreţii purulente neeliminate natural se provoacă dilataţia bronhiilor. Pot rezulta adevăraţi săculeţi cu secreţii, dilatările asemănătoare unor caverne fiind ireversibile. Apar senzaţii de sufocare cauzate de umplerea cu secreţii a arborelui bronşic care nu lasă să pătrundă aerul şi o stare de rău din cauza toxinelor ce invadează organismul. Se pot goli cu anumite tratamente, dar la o nouă răceală se pot umple din nou cu secreţii care pot fi chiar sangvinolente. 2. Mişcare în aer liber 3. Exerciții fizice 4. Igiena pielii 5. Se întrebuințează săpunuri dermatologice acide şi se dezinfectează locul afectat cu loțiuni sulfuroase, loțiuni cu camfor, cu apă sărată sau oțetată 6. Mâinile şi unghiile trebuie să fie întotdeauna foarte curate
4,9 (133)
-
Marius Helmestean
Recomand! Sunt foarte bucuros că v-am găsit, am urmat indicațiile dumneavoastră si chiar pot să spun că am scăpat definitiv de această problemă cu care mă confruntam de peste 2 ani.
Like 126 -
Cristina Deceanu
Da, confirm, cei de la Centrul RemediiNaturiste sunt foarte priceputi, profesionisti adevarati, mi-au fost de mare ajutor. Multumesc!
Like 16 -
Gabriela Enea
Multumesc din suflet! Tratamentul isi face treaba de minune. Multa sanatate va doresc!
Like 17 -
Raluca Rechisan
Am nascut acum 5 luni si ma confrunt acum cu aceasta problema. Eu alaptez si as dori sa alaptez in continuare dar as dori sa primesc reteta. 😔Am 77 kg 😥 .
Like 1