Completați acum formularul și primiți pe email și telefon informațiile terapeutice gratuite despre diateza limfatică și rețeta de tratament eficient pentru această afecțiune!
Termenul de diateză reprezintă de fapt predispoziţia generală a organismului de a contacta anumite boli. Adesea este vorba de o predispoziţie genetică, însă poate fi vorba şi de afecţiuni tratate dar care sunt în stare latentă. Diateza limfatică reprezintă predispoziţia la adenopatii. Astăzi tratamentul pentru diateza limfatică este cu adevărat eficace! Ganglionii sunt formaţiuni cât un bob de orez sau alteori cât o măslină amplasaţi în mai multe locuri în organism. Există: ganglioni limfatici, aflaţi de-a lungul vaselor limfatice sau în locul unde se unesc mai multe vase (gât, subaxilă, regiunea inghinală); ganglioni nervoşi, aflaţi pe traiectul unor nervi sau în centrii nervoşi. În foliculii ganglionilor limfatici se face o filtrare a limfei. Aici sunt oprite leucocitele încărcate cu bacterii care vor fi digerate de către macrofage. Când există prea multe leucocite încărcate cu bacterii moarte, ganglionii se măresc, devin tari şi dureroşi (limfadenite). Dacă infecţia este de lungă durată (de exemplu: amigdalele) atunci ganglionii devin focare de infecţie, vărsând produsele toxice permanent în sânge. În cazul cancerului, procesul este diferit, deşi ganglionii cresc şi de această dată în volum, la mărimea unor măsline sau mandarine. Limfom Remedii Naturiste, Tratament limfom. Mai des, mărirea ganglionilor se produce în caz de înţepături de insecte, boli infecţioase ca pojar, scarlatină, rubeolă, vărsat de vânt, gripă, amigdalită, faringită cu streptococ, infecţii ale urechilor (oreion), cavităţii bucale, capului, abces, mononucleoză, sifilis, boala Lyme, cancer, SIDA etc. În cazul inflamaţiei ganglionilor limfatici, sunt necesare vitamina D (din ulei de peşte, cure heliomarine) şi o alimentaţie sănătoasă bazată pe legume, spanac, fructe, brânză de vaci, ouă, produse apicole (propolis, lăptişor de matcă, polen), drojdie de bere (cure de 1 lună cu pauză 1 săptămână) şi mult peşte. Se consumă multe fructe negre de pădure (afine, coacăze, mure) care datorită pigmenţilor antocianici ajută în limfosarcoame, reticulosarcoame etc. Se bea ceai de urzici, suc de morcovi, pătrunjel, ţelină şi cât mai mult zer – mai ales de capră.
4.9 (868)
-
Marius Helmestean
Recomand! Sunt foarte bucuros că v-am găsit, am urmat indicațiile dumneavoastră si chiar pot să spun că am scăpat definitiv de această problemă cu care mă confruntam de peste 2 ani.
Like 126 -
Cristina Deceanu
Da, confirm, cei de la Centrul RemediiNaturiste sunt foarte priceputi, profesionisti adevarati, mi-au fost de mare ajutor. Multumesc!
Like 16 -
Gabriela Enea
Multumesc din suflet! Tratamentul isi face treaba de minune. Multa sanatate va doresc!
Like 17 -
Raluca Rechisan
Am nascut acum 5 luni si ma confrunt acum cu aceasta problema. Eu alaptez si as dori sa alaptez in continuare dar as dori sa primesc reteta. 😔Am 77 kg 😥 .
Like 1